fredag 11 februari 2011

Vi pysslar på...

Om än i vår egen lilla takt nu när vi faktiskt är inne i huset.
Projekten vi håller på med nu är att sätta räcke i trappen, vilket har visat sig vara mer komplicerat än vi först trodde. :/ Är heller inte riktigt på det klara med om det till o med saknas lite delar!? Ska kolla över det noga i helgen för att kunna reklamera det...(vet att man ska kolla alla leverenser när dom kommer men att göra det med trappen var en fullständig omöjlighet- tusen bitar kändes det som) Plus att instruktionerna till hur man faktiskt ska sätta upp trappen har milt sagt varit knapphändig. :(
Igår så städade vi äääntligen ur vårt gästrum så alla kartonger/påsar fick arkiveras där istället för i vardagsrummet. Kändes jätteskönt att se hur mkt yta vardagsrummet kommer ge oss, nu när alla möbler står på plats.
Vidare är tanken att klädkammaren ska bli åtgärdad i helgen, har inte kunnat göra den klar pga kopplingscentralen för golvvärmen sitter där, och vi fick inte skiva igen väggarna förrens rörmokarna kopplat in och sett att allt var ok. Så till nästa vecka hoppas jag att vi kan vara mkt nära en inflytt i vår klädkammare. Det är jobbigt att bo i kartonger och plastpåsar, man vet liksom inte var man har sina kläder? ;)
Har haft snöstrom här inatt och jag har just varit ute och skottat garageuppfarten! Eller i alla fall halva. Tyckte det var rätt ok för att vara gravid i vecka 38 med 15 dagar kvar till BF. Herregud vad fort tiden har gått?
Och bilder uteblir som vanligt, känns det som. Just nu vet jag faktiskt inte var varken kamerasladden eller mobilsladden är, i allt kaos!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar