söndag 8 april 2012

Vinst

Avklarat 90 min fotbollsmatch med 7-0 seger som belöning!
Lite påskmat i magen och nu soffmys med <3, kommer jag nog slockna fint om en liten stund. ;)
Återkommer en annan dag!

2 kommentarer:

  1. Hejsan! 
    Vore hemskt tacksam om du tog dig tid att läsa och väldigt gärna svara på detta mejl :)
    Jag och min sambo har precis hittat en fin tomt och planerar att börja bygga Vråken om ca ett år. Vi har inte kontakt Fiskarhedenvillan ännu, utan planerar fortfarande lite.. 

    Det jag undrar är - är ni nöjda? Ungefärligt slutpris ? Andra tips och saker som kan vara värt att veta innan man kontaktar FHvillan för att börja bygga detta hus? 
    Vi vore jättetacksamma om du har lust att svara. Tack på förhand! 
    Ha det bra! 
    Med vänlig hälsning, Linda & Henrik 

    SvaraRadera
  2. Hej! Vad kul att ni funderar på Vråken- vi är otroligt nöjda!
    Oj, man ska verkligen ta sig tid att fundera över ALLT innan man gör slutbeställningen hos FH. Allt från hur mycket man vill göra själv, kan göra själv, får göra själv, har råd att inte göra själv till om man vill ha planlösningen exakt som ritningen, kökslösningen, grundmålat eller ej. Ta in offerter från företag ni funderar på att anlita. Ang. köket så är Vråken "lite snål" med skåp, så vi gjorde en liten bänk med överskåp med vitrin samt underskåp plus ett skafferi mot hallen. När man träffar FH får man också träffa en köksdesigner som kommer med förslag och tips!
    Jag tror man måste vara lite påhittig om man väljer, som oss, att bygga allt själv. Även fast allt är "färdigt och bara bygga" så stöter man alltid på patrull och den tänkta lösningen kanske inte alltid är den bästa.
    Ett annat tips är att vara ute i god tid när ni ska söka bygglov, kommunerna brukar kunna vara lite sega, så ni inte behöver vänta på det.
    Vårt hus stannade på ca 2.5 milj. och då har vi gjort lite tillägg hos FH, såsom dubbla skivor i väggarna, kökstillägget, grundmålat bla. Inredningsmässigt har vi inget exklusivt men inte heller någon budgetvariant.
    Hoppas svaret ger en liten vägledning- det är bara återkomma om ni undrar något mer!

    SvaraRadera