fredag 4 november 2011

minisemester

Drog till Gävle igår efter jobbet.... checkade in på Hotel City och hastade iväg till Church street saloon för att stå först i kön. En matchdag i Gävle utanför saloonen kl 16.45 är det kö vill jag lova! Åt en, som alltid, suverän middag och gudomlig cookies in heaven dessert...mumma!!
Tog sen bussen bort till Läkerol och kollade in Brynäs-Djurgården. En svårdefinierad match som slutade oavgjort men bonus pinnen gick till Gävleborna, vilket var lite trist! Men men blev ju poäng iaf.
Tog oss tillbaka till hotellet och slocknade vid halv elva. Sov ÄNDA till 07.15, vilket måste bli godkänt för småbarnsföräldrar som tvingas upp 5 vissa mornar...hehe. Men vi drog oss ända till halv nio innan vi duscha och intog hotellfrukost.
Alvins garderob ekade tomt när vi åkte så det behövde vi råda bot på. Även Lucas fick lite nytt. Ett par nya raggsockor och en snygg jeansskjorta. Även lillebror fick en tuff jeansskjorta som imorgon invigs på 50 års kalas.
Johan uppdaterade även han sin garderob med ett par skitsnygga jeans, 2 rutiga skjortor och ett bälte. Jag hittade ett oversize linne som ska invigas imorgon. Dessutom köpte vi (äntligen) lampor till allrummet, som vi har letat. Blev två skenor med 3 spotar på varje.
Har lirat lite boll nu på kvällskvisten så en välförtjänt wienerlängd, som inhandlades på centralbageriet, har intagits.

Morgondagen är fullspäckad med bla. babysim, barnfotografering, kalas...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar