tisdag 18 januari 2011

De e mycke nu...

Tapeter på övervåningen i allrummet är klart! Blev jättefint!
Målaren är klar med bottenvåningen, så där ska vi börja tapetsera idag, onsdag.
Han kommer dessutom bli klar med övervåningen idag, så nu återstår tapetsering dygnet runt, någon som vill hjälpa till? :)
Plattsättarn ska komma denna vecka, vet inte när bara...
Rörmokaren samt elektriker i början på nästa vecka för att färdigställa sin åttaganden. Sen då? Jo, vi börjar bli inflyttningsklara! Igår spenderade vi hela dagen i Uppsala. 9.30-16.30= väldigt trötta!!
Men fick med oss massor hem: ytterbelysning, gardinstänger, tyg, krokar till ett badrum, bilbarnstol...mm. Beställde även en soffa samt matsalsgrupp. Mest nöjd med prutningen på soffa och matsalsmöbler, lyckades få ner allt med nästan 2500 kr inkl. utkörning! Fick till o med välja leverensdatum. Så 2/2 kommer det! Rätt perfekt sådär 1 dag efter inflyttning! ;)

1 kommentar:

  1. Hej Elin! Är så avudsjuk på er som snart flyttar in! Vi hoppas väl flytta in i våran vråk till nästa vinter. Känns långt dit, men vi har räknat med att det får ta den tid det tar. Vi gör allt själva förutom elen och tyvärr har vi inte så mycke hjälp att få. Men det är kul att gå in på din blogg och drömma sig några månader frammåt...:) Jag bloggar faktiskt också, såg att du frågade det sist jag kommentera din blogg, men jag har faktiskt varit lite dålig det sista på att uppdatera (har ju lite och pyssla med nu förtiden...). Min blogg handlar väl inte bara om husbyggandet utan mer om livet och samhället där vi bor. Men du får gärna gå in och titta: gammaltochnyttimurum.com (lova bara att inte skratta åt va långsamma vi är....nä skoja bara, ni får gärna skratta...:) Var är det ni bor nånstans, alltså huset ni bygger? Hade varit kul att komma och kolla i "verkligheten". (Har ju studerat dina bilder på bloggen...Har faktiskt haft lite hjälp av dom ibland när vi inte riktigt kommit på hur vi ska göra med en gång.) Jag antar att ni bor längre upp i landet än oss, eftersom du skrev att ni varit i Uppsala. Själva bor vi i Ulricehamns kommun, ligger fyra mil från Borås och tio mil från Göteborg. Ha det så gott och njut av ert hus när ni kommit i ordning, njut gärna lite åt oss också...:) Lycka till med bebis och allt också.... Kramar från Hanna

    SvaraRadera