fredag 9 april 2010

Nu händer det grejer....



I förrgår när vi var upp på tomten fick vi lite smått panik! Det såg ut som h... själv där och bara sten så långt ögat kunde se. En uppskattning av vår schaktman gissade på drygt 50 dumper lass med sten som måste köras bort! Men vart? Kommun tar inte emot sånt längre. En god vän till mig kunde tänka sig att ta det till sin tomt men brist på tid och maskin gjorde det omöjligt..synd. Men mer panik!
Men med kontakter lite varstans så löser sig ju allt till slut. Lyckades spåra en kille uppe vid industriområdet som just håller på att fylla sin tomt- så idag har det gått över 20 lass till honom. Och mer kommer på måndag! Lycka.
Och när vi kom upp dit idag såg det extremt bra ut! Om 2 arbetsdagar är vår tomt färdig schaktad!!!
Johan ringde kommunen igår och bygglovet är färdigt- ska bara skrivas ut och gå genom ekonomi, sen har vi det i vår hand! ;)

Här ovan är några bilder- schaktning dag 1 och schaktning dag 2- lite skillnad va?

3 kommentarer:

  1. ja herre gud vilket sten rike vi hamnat i=) va skönt att alltlöste sig. Vi fick oxå lte smått panik när vi insåg hur mycket sten det var men det ser ut å lösa sig på ett vettigt sett ändå hoppas jag! // Karin

    SvaraRadera
  2. Ja, vi får verkligen hoppas det! Williamsson drog ett skämt härromdan när vi var upp "han tyckte vi var stenrika". Såg hur han höll på att spricka så jag log lite smått och då började han asgarva! Ja, humor...
    Har du sett hur mycket dom har avverkat?

    SvaraRadera
  3. jo jag såg det, vi ville ju spara så mycket som möjligt av skogen vid vägen men det som var kvar va ju inte mycke å hänga i julgranen. Men men, inget å göra åt det, får göra det bästa av det istället, ni har vi ju "havsutsikt". men nu börjar det ju verkligen likna nåt där iallafall. haha, ja den karln, då tyckte han att han var rolig då=) ha de gott. Vi ses väl!

    SvaraRadera