fredag 2 april 2010

Det närmar sig...







13 april närmar sig med stormsteg! Bara en dryg vecka kvar, sen ska vi upp och skriva kontrakt och välja grejer. Har mest ångest över köket...vi är överens om att gå på mer gammeldags stil, eftersom hela huset i sig är i sånt stuk. Men vi vet inte om det blir pärlgrå eller lindblomsgrön färg. Luckan heter i alla fall Art. Vill ni hjälpa oss? Gå in på Balingslövs hemsida och kika. Svårt där.

Vi har nu röjt drygt halva tomten från sly och eldat. Men det är fortfarande rätt mycket snö så man blir ganska trött av att gå och pulsa. Men ju mer man går omkring i snön desto fortare smälter den!
Igår var vi till Sund på 20 års kalas och efter det till pappa i Gimo. Blev pokerspel och ett par glas av det röda, trevligt! Och jag behöver väl inte skriva vem som vann? :)

Dagen idag har vi lovat bort oss till Johans bror, för hjälp med kakling i hans bastu/relax. Och till kvällen blir det påskmiddag hos svärföräldrarna.

Har lagt upp lite bilder på tomten och vägen upp till vår tomt.


Glad påsk!

3 kommentarer:

  1. jag röstar på den grå färgen. lättare att matcha andra färger till :)

    SvaraRadera
  2. ja, jag kan hålla med till till viss del, men ska nog tillägga att den gröna inte syns särskilt väl på deras hemsida. Men den är bra snygg! Vi får se...;)

    SvaraRadera
  3. ska va "dig till viss del" naturligtvis... :=)

    SvaraRadera